Renovare Apartament

BY IN Blog NO COMMENTS YET , , , , , , , , , , , , , ,

renovare apartament ieftin 1Daca ai decis sa angajezi un zugrav sau o echipa de zugravi pentru renovarea apartamentului atunci va trebui sa iei in calcul mai multe lucruri inainte de a incepe. In acest articol vom da un exemplu de renovare apartament, de aproximativ 50 m patrati, pentru a a va crea o idee cat mai apropiata de realitate, in cazul in care v-ati hotarat sa renovati apartamentul.

In living, finisajul pardoselei era realizat cu linoleum lipit pe plansa de beton. A fost dezlipit linoleul, urmand cat pe plansa de beton sa fie turnat un strat de sapa, pentru a obtine o suprafata cat mai plana.

Logia ce se afla in continuarea living-ului a fost incorporata in Living. Mai apoi s-a realizat termoizolare atat pentru peretii logiei dar si pentru plafon si pardoseala. S-a folosit vata minerala pentru pardoseala si pereti dar si placi de gips-carton, pe pardoseala s-a amplasate placi polistiren extrudat peste care a fost turnata sapa.

Dormitorul apartamentului in cauza era situat pe colt, din aceasta cauza impunandu-se izolarea peretilor exteriori. In aceasta privinta a fost asamblat un schelet metalic, placat cu gips-carton. Vata minerala a fost introdusa intre perete si placi.

 

A fost inlocuit caloriferul vechi din fonta cu unul nou din otel. S-au schimbat conductele vechi cu tevi din polipropilena. S-au mascat coloanele de incalzire, in jurul lor fiind construit un volum din gips-carton si profil metalic. S-au montat gratare la gurile de aerisire, aceasta solutie fiind utila in recuperarea caldurii emanate de coloanele de incalzire.renovare apartament ieftin 4

Daca vrei o lucrare ieftina de renovat apartament apeleaza la noi cu incredere. Iti garantam cele mai bune preturi si calitate!

contact_mesteri

So, what do you think ?