Cum se zugraveste o camera

BY IN Blog NO COMMENTS YET , , , ,

 Cum se zugraveste o camera?

Cand te gandesti la faptul ca trebuie sa zugravesti o camera, poti fi usor intimidat, insa exista 5 pasi usori prin care se poate procesa aceasta operatiune. Acestea sunt instructiuni de baza. Pentru a apela la un profesionist contacteaza echipa mesteri-priceputi.ro la telefon : 0763 844 775 si vom zugravi noi pentru tine.

Cum se zugraveste o camera

 

 

 

Modalitatea corecta atunci cand se zugraveste o camera consta in respectarea pasilor urmatori. Vei incepe cu zugravirea tavanului si apoi a peretilor.

 

 

Pasul 1- Curata Tavanul si Peretii

 

 

Indeparteaza praful, murdaria sau petele de grasime cu apa, putin detergent de vase si un burete de celuoza. Clateste peretii si tavanul mai apoi pentru a indeparta reziduurile de detergent.

 

 

Pasul 2- Incepe cu colturile

Incepe din coltul camerei si foloseste o perie ingusta, aplicand vopseaua la imbinarea peretelui cu tavanul.

 

 

mesteri2

Pasul 3- Tavanul

Inaintea de a incepe sa vopsesti tavanul, indeparteaza excesul de vopsea pe o rola, ruland incet inainte si inapoi.

Incepe sa zugravesti in coltul camerei. Zugraveste pe toata latimea tavanului, mai degraba decat pe lungime. Incearca pe parcursul operatiunii sa iti formezi o miscare uniforma a corpului, astfel evitand sa te stropesti.

 

 

Pasul 4 – Vopsirea peretilor

Odata ce tavanul va fi uscat, intoarce-te in locul in care ai inceput sa zugravesti. Incepe apoi cu marginile, imbinarea tavanului cu peretele, pe langa ferestre, usi etc. Odata ce ai aplicat vopseaua pe langa marginile mentionate, acum poti zugravi peretii in profunzime. Foloseste o rola.

 

 

Pasul 5 – Zugravirea marginilor

Odata ce peretii s-au uscat poti vopsi si usile sau ferestrele. Asigura-te ca ai aplicat un scotch de hartie pe marginea usilor spre exemplu, pe langa lemn, direct pe perete. Asa fel inca sa nu patezi peretii cu vopsea pentru lemn.

mesteri

So, what do you think ?